Somrigt

Har shoppat lite, en somrig, blommig klänning och en vit topp. Givetvis har min kamera bestämt sig för att strejka just nu, så får nöja mig med bilderna från nätet. Blir perfekt att ta med klänningen till Thailand.

Sola & bada

Har precis bokat en resa till Thailand, såååå sjukt härligt!!! Vi är sex stycken som ska åka i januari. Nu har man nåt att längta efter. Längtan är lite av charmen, tycker jag. :)

Här är jag om några månader...

En gungande mops

Ville-mopsen har också fattat tycke för gungstolen. Tur att man har en hund med smak! ;)



Den perfekta... krukan!

Hej hej!

Kom nästan precis hem från en arbetsintervju på ett demensboende. Så nu är jag timanställd där. Ska jobba fyra dagar nu på rad med start i morgon. Kanske inte det mest glamourösa jobb som finns, men det kan vara bra med lite extra pengar när man pluggar. Speciellt när man håller på att renovera en gård också... :)

Håller på att plantera blommor och massa sånt utomhus också. Hittade perfekta krukor, shabby chic, sååå fina!


American pancakes

Jag har fått ett rejält rensa och sortera ryck. Just nu renskriver jag alla recept som jag har liggandes överallt. Jag skriver det på datorn och slänger in lite bilder, blir fräsigt värre! Jag har aldrig varit den där husliga typen, men ibland får jag mina ryck!

I dag gjorde jag amerikanska pannkakor, sådana där tjocka. Till det hade jag sirap. Inte direkt den nyttigaste frukosten man kan äta, men hey! Det är ju söndag... ;) Lägger upp receptet om det är nån som är intresserad.


Vill man ha det fint...

...får man ha sjukt mycket tålamod! 

Lördag i dag! Fast är man ihop med en bonde (som jag är) så finns det inte nåt som heter helg. Så tyvärr känns det inte så speciellt när det är lördag.

I dag blir det 18- och 20-års gille. Blir rätt lugnt och sansat för man har verkligen häcken full här hemma. Blir till att måla vindskenor efter kalaset, wihoo! Samtidigt som det finns mängder med saker att göra med huset (näst intill allt ska bytas ut) så är det ändå kul. Visst, det kommer kosta skjortan, det kommer ta tid för tyvärr händer ju inte allt över en natt. Men när det är klart så har man, förhoppningsvis, fått det precis så man vill ha det.

Lite bilder från i går kväll:


Kärlek vid första ögonkastet

Nu när man håller på att fixa här hemma så vill jag ha lite lantligt/shabby chic på nedervåningen. Jag älskar vitt, så blir mycket av det i hela huset. Det som också är himla bra, i inredningssyfte, är att vi har så sjukt gott om plats. Jag har länge letat efter en vit, gammal gungstol. Den skulle vara lite halvsliten, perfekt shabby chic! Hade föreställt mig den stående i ett hörn här hemma med en skinnfäll i, så fint! Och i förrgår så hittade jag den, den perfekta gungstolen!


Ett tomt vitt ark

Jag sitter här med en helt tom blogg. Det är meningen att jag nu ska fylla den med allt som är jag och jag kan göra det hur ofta och hur länge jag vill. Främst kommer det handla om mitt "nya" liv. Jag har flyttat hem till min pojkvän och hans gård. Denna gård har vi sakta men säkert börjat att renovera, bilder och liknande kommer att dyka upp här.
När jag inte ägnar min tid åt min älskade hobby, inredning, så är ett annat stort intresse mode. Vilken tjej älskar inte kläder, skor och bling-bling?
Djur är också ett stort intresse, och det har bara blivit större sen jag flyttade hit till gården. Själv har jag två mopsar och några fiskar. Sambon har fyra får (!) och om några veckor får vi hem en liten schäferbebis.
Detta får räcka som en början! :)
Mina små mopsar...

RSS 2.0